Tule mukaan

Seuraavat verkkotapaamiset käynnistetään 1.6. kello 16.30. Klikkaa verkkotapaamiset ja ilmoittaudu mukaan! Lähitapaamiset on peruutettu Covid-19 pandemian vuoksi.

28 päivää ilman -tapaamiset auttavat sinua irtautumaan nikotiiniriippuvuudesta. Voit valita itsellesi sopivia teemoja joko kasvokkaisista tapaamisista, verkkotapaamisista  tai molemmista. Voit hypätä mukaan mihin tapaamisen tahdot ja osallistua kiinnostaviin teemoihin useammankin kerran. 28 päivää ilman -tapaamiset ovat osallistujalle maksuttomia ja niitä vetävät tehtävään koulutetut ammattilaiset. Nikotiinin käyttöä ei tarvitse lopettaa heti, vaan prosessoimme asiaa tapaamisten aikana.

Muista ilmoittautua tapaamisiin.  Verkkotapaamiset toteutetaan suljettuina verkkokokouksina. Osallistuja saa tapaamisen linkin sähköpostiinsa 24 tunnin sisällä ennen tapaamista. Tarkistathan myös roskapostin. Jos et saanut linkkiä, ota yhteys tarja.ikonen(at)sydan.fi.

Käytössäsi on myös erillinen materiaalipankki, josta voit halutessasi tulostaa itsellesi tapaamisiin liittyvää materiaalia. Materiaalipankissa on mahdollista kirjoittaa myös henkilökohtaista päiväkirjaa. Rekisteröidy materiaalipankin käyttäjäksi tästä.

Lisätietoja toiminnasta antaa Tarja Kristiina Ikonen, tarja.ikonen(at)sydan.fi

 

Tapaamislistasi ja tapaamisten peruutus

Saat sähköpostiisi listan tapaamisista, joihin olet ilmoittautunut. Listasta voit peruuttaa tapaamisesi, johon et pääse.

travel