28 päivää ilman -tapaamiset auttavat sinua irtautumaan nikotiiniriippuvuudesta. Voit valita itsellesi sopivia teemoja joko kasvokkaisista tapaamisista, verkkotapaamisista  tai molemmista. Voit hypätä mukaan mihin tapaamisen tahdot ja osallistua kiinnostaviin teemoihin useammankin kerran!

28 päivää ilman -tapaamiset ovat osallistujalle maksuttomia ja niitä vetävät tehtävään koulutetut ammattilaiset. Alla on listattu kaikki tulossa olevat tapaamiset.Tapaamisia on mahdollista hakea teemoittain, maakunnittain tai listaamalla kaikki tulevat tapaamiset. Osallistuminen vaatii sinulta ainoastaan etukäteisilmoittautumisen.

Verkkotapaamiset toteutetaan Skype for Business -yhteydellä suljettuina ryhminä. Osallistuja saa tapaamisen linkin sähköpostiinsa hyvissä ajoin ennen tapaamista. Itse tapaamiseen tarvitaan hyvillä verkkoyhteyksillä toimiva tietokone, jossa myös mikrofoni. Kamera ei ole välttämätön.

Käytössäsi on myös erillinen materiaalipankki, josta voit halutessasi tulostaa itsellesi tapaamisiin liittyvää materiaalia. Materiaalipankissa on mahdollista kirjoittaa myös henkilökohtaista päiväkirjaa. Rekisteröidy materiaalipankin käyttäjäksi osoitteessa http://sirius.palvelukanava.net/register.asp  

 

Lisätietoja:
Suunnittelija Tarja Tapaninen, tarja.tapaninen@sydan.fi, puh. 044 7022 110.

 

 

 

Teemat
Maakunnat
Tapaamislistasi ja tapaamisten peruutus

Saat sähköpostiisi listan tapaamisista, joihin olet ilmoittautunut. Listasta voit peruuttaa tapaamisesi, johon et pääse.